Apiaprint.ro a fost creat pentru a oferi o soluție de retusari de  fotografie pentru fotografi profesioniști. Apia Prest SRL este în afaceri din 1995, și este specializată în servicii de restaurare foto pentru industria foto de vânzare cu amănuntul. Servicii de retușare au fost oferite pentru o mare parte din timp, dar în 2001 am început în mod serios să fim băieții "din spatele scenei" care oferă retusari de fotografie pentru unele nume bine cunoscute în industria fotografică.

• Vă garantăm munca noastră. Suntem rapizi, precisi, si ascultam cu atenție feedback-ul dumneavoastră. Dacă nu-ți place munca, nu plătiți. Avem o garanție de 100% pe munca noastră.

• Suntem, practic, un angajat part-time pentru tine. Unul care vine atunci când doriți, nu atunci când nu. Suntem o resursa eficient pentru fotografia dvs. și retușarea portret.

Dacă nu ne-ați întâlnit la spectacolele încă, de ce nu ne dai un telefon pentru a vedea dacă suntem genul de persoane cu care ti-ar placea sa faci afaceri. Noi știm că Apiaprint.ro va va economisi timp și bani de companie.


Specialisti in Adobe Photoshop
Retusari de imagini, restaurare fotografii, manipulare foto


Decupare de produse

- fundal transparent;
- tifetzare vectoriala;
- adaugarea de umbre;
- reflectii cu perspective corecte;
- costul redus (incepand cu mai putin de 0.5 Euro / imagine);
- lucrul rapid;

                    

Restaurare foto

Pornind de la o fotografie cu foarte putine detalii si o rezolutie mica, folosind diferite elemente din bibloteca foto personala, distorsionand, acoperind diferite portiuni afectate, am reusit sa repar diferite fotografii vechi.Efect de pictura


Folosind diferite tehnici din Photoshop am reusit sa transform diferite imagini in picturi.

Combinare de imagini

Combinarea a doua sau mai multe imagini separate intr-o singura compozitie folosind Adobe Photoshop.

Retuș de imagine - infinite posibilități!

Serviciul nostru profesional de retusare a imaginii oferă posibilitatea de combinare, adaptare si schimbare a fotografiilor dumneavoastra și soluții de pre-press . Folosim versiuni recente ale Adobe Photoshop, Freehand si QuarkXpress pentru a crea adevărate imagini.Din 1995, am lucrat cu multe firme, ambasade, dar si persoane fizice, pentru a oferi cele mai bune retușuri de imagine.