Bannerul frontlit este un material de print ideal
pentru o gamă largă de aplicaţii!


Pentru exterior (outdoor), folosit la display-uri, pentru realizarea de reclame neluminoase sau iluminate din exterior, panouri publicitare. Imprimat la rezolutii inalte, bannerul frontlit poate fi folosit cu succes si la multe din aplicatiile de indoor. Banner-ul imprimat are o durabilitatea foarte buna, rezistenta la factori mecanici (zgariere), apa si UV. Imprimarea materialului de banner: imprimat la rezolutie photo 720 dpi, 450 gr/mp, densitate 1000 x 1000, printuri care pot fi folosite cu succes atat la aplicatiile indoor cat si outdoor.

Finisaje pentru bannere:


– Tivuire banner - Marginea indoita si termosudata care confera banerului printat durabilitate crescuta la vant si tensionare.

– Capse banner - Capsele pentru banner se aplica pt. a permite fixarea banerului pe diverse suporturi (cadru metalic, perete, stalpi, etc)

– Gauri de vant - Banerul imprimat poate fi prevazut cu diverse orificii care sa permita trecerea aerului si care conduc implicit la scaderea tensiunii pe care vantul o imprima materialului de banner.

    

Aplicatii:

Panouri publicitare

Decorari spatii publicitare

Afisaj stradal

Prelate auto printate

Reclame luminoase

Reclame neluminoase

Copertine

Pret PRINT BANNER - 10 €/mp